O nama

Malo istorije

Osnovani smo 1990. i jako brzo postali jedna od vodećih Omladinskih zadruga u Srbiji.
Tokom godina svojim posvećenim, odgovornim i profesionalnim radom izgradili smo  poverenje svojih članova i poslovnih partnera.

Ponosni smo na svoj uspeh iza koga stoji iskustvo, znanje i marljiv rad. Prateći svoju viziju kojoj ostajemo dosledni postavljamo sebi nove ciljeve i zadatke sa pogledom u budućnost. Rado učimo i prilagođavamo se savremenim modelima poslovanja.

Naša osnovna delatnost je podrška poslovanju putem fleksibilnog radnog angažovanja  zadrugara na privremenim i povremenim poslovima kod naših poslovnih partnera. Na taj način svojim klijentima omogućavamo da na brz i jednostavan način dođu do dopunske radne snage i celovitih kadrovskih rešenja.

Razumemo potrebe klijenata i prilagođavamo se njihovim zahtevima sa svim specifičnostima. Trudimo se da zajedno radimo na ostvarenju poslovnih ciljeva. 

Našim zadrugarima dajemo mogućnost da rade u velikim, uspešnim domaćim i stranim kompanijama, da se oprobaju u raznim poslovima, steknu nova znanja i veštine i načine značajan korak u svom životu koji ih priprema za buduće radne i životne izazove.

 

Mi radimo ono što volimo, zato smo dobri u tome!